Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk 27/7][NoPremium][No WhiteList][Sloty - 20][MODY!][Ogar Admini] ExtremeTech ZAPRASZA !

Nauoqoviec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi się podoba system działek :D I nareszcie tekkit którego nie sciąga się przez launcher .... :D(Bo mam błąd w systemie i żaden launcher MC nie łączy się z minecraft.net :c) Mam nadzieje że dużo osób tam bedzie grac :]

@Edit U mnie cały czas can't reach serwer .... Powie ktoś czy wogole serv on ?

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Heh - Nie przykładałem ostatnio większej uwagi serverowi i stoi po prostu teraz pusty :/ No cóż...

Nie w porę odpaliłem server bo na sam początek roku szkolnego ://

A więc - serdecznie zapraszam was na server :) postaram się wbijać na niego przynajmniej raz dziennie ...

Uprzedzam - są to beta testy i server ma wiele bugów ale znając życie nawet na official będą bugi więc nie będę się tutaj rozwijał ..

Aktualna paczka modów wymagana do gry na serwerze instaluje się do folderu .minecraft a więc zastępuje wam oryginalnego minecrafta.

Niedługo ma się to zmienić - nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. Co jeszcze ... ??

A zapomniałbym - przeprowadzam rekrutację na kogoś kto będzie w stanie zajmować się serverem ..

oczywiście o jako takim dostępie do konsoli czy plików będzie można sobie pomarzyć ale chodzi mi tutaj o ogarnianie graczy czy pomoc im ...

SuperMod ma prawie takie same prawa jak admin chyba - nie pamiętam - i wg. mnie są one wystarczające a wszelkie ważniejsze operacje będą wykonywać ownerzy !

A więc - zapraszam na serwer i życzę wam miłej gry

oraz zapraszam na forum (adres w logu) do składania podań !!!

Opublikowano

Najarałem się bo w końcu coś ciekawego, ściągam launchera, po czym chce wbić na serwer a tu komunikat:

"Must have Forge build #136+ (4096 fix) to connect to this server"

HELP

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...